Stöd gallbjörnarna

GallbjörnarFöreställ dig att ligga fixerad utan att kunna röra dig, under hela ditt liv, med ständig smärta i magen. Detta är en verklighet för tiotusentals björnar inom gallindustrin i Kina och andra delar av Asien. 

Animals Asia är en av våra huvudparters i Asien. Jill och hennes team gör ett fantastiskt jobb i att rädda asiatiska svartbjörnar ur den tortyrliknande gallproduktionen. De har bidragit till att flera hundra björnar har kommit ur sina små burar till att ha ett härligt björnliv. Viktigast är att de har bidragit till att ett stort antal björnfarmer har stängts ner. Animals Asia jobbar såväl med driva björnhem för räddade björnar, som med att arbeta opinionsbildande för att reducera efterfrågan och politiskt för att det inte ska vara lagligt att driva gallfarmer.

Animal Protection Network skänker kring 97 % av alla våra intäkter oavkortat till Asien, vi är oerhört stolta över att vi kan ge nästan alla våra bidrag oavkortat till djuren. Alla inom Animal Protection Network jobbar helt ideellt, vilken är en del i att nästan alla pengar går direkt till att rädda liv.

Stöd gallbjörnarna

Sätt in en summa på vårt Postgiro: 262249-6 eller Swish: 123 466 5675. Ange "gallbjörn". Maila din mailadress till Monica Olsson, vår vice ordförande, på monica@animalprotection.se så att du kan få medlemsbrevet. Eller bli medlem i APN här: http://www.animalprotection.se/bli-medlem/

gallbjörnar5gallbjörnar3