Bli medlem

Animal Protection Network har räddat tusentals hundar från olaglig slakt, opererat hundar och katter, och hjälpt gallbjörnar till ett nytt liv. Men vi vill hjälpa ännu fler djur. Hjälp oss att rädda fler liv!

Du kan genom ditt medlemskap i Animal Protection Network skänka pengar på två sätt:

  • Via autogiro. Du skänker valfri summa i månaden via autogiro.
    För oss är det allra bäst om du vill bli autogiromedlem, eftersom vi då vet hur mycket vi får in varje månad och därmed även kan ge våra partners ett mer kontinuerligt och långsiktigt stöd. Du är medlem tills du väljer att avsluta ditt autogiromedlemsskap. Du får vårt medlemsbrev med information om vad vi gör för dina pengar i Asien kvartalsvis.
  • Ett engångsbelopp. Du sätter in en summa (minst 300 kronor) på vårt Postgiro: 262249-6 (eller sätta in pengar på Swish: 123 466 5675). Maila dina kontaktuppgifter, adress samt mailadress, till Monica Olsson, vår vice ordförande, på monica@animalprotection.se så att du kan få medlemsbrevet. Du blir då medlem i ett år.

Bli medlem i Animal Protection Network

Om du har e-legitimation, fyll i nedanstående formulär och signera. Om du saknar e-legitimation kan du istället öppna filen autogiro, skriva ut formuläret på din skrivare, fylla i dina uppgifter och skicka till oss via post. Adress hittas nedan. Om du inte har en skrivare kan du maila vår medlemsansvariga, Monica, så postar hon ett medlemsformulär till dig som du kan fylla i och skicka till oss.


Frågor?

Har du några frågor gällande ditt medlemsskap eller att bli medlem i Animal Protection Network, kontakta vår medlemsansvariga och vice ordförande Monica Olsson; monica@animalprotection.se.

Medlemsformuläret skickas till:
Animal Protection Network
Box 24 198
104 51 Stockholm

Just nu behöver Animal Protection Network medlemmar mer än någonsin!
För 90 kronor kan vi frita en hund från ett illegalt slakteri i Filippinerna eller operera en behövande hund eller katt i Thailand. För 4200 kronor hjälper du att hålla en gallbjörn på björnhemmet i Chendu under ett år.

APN har inga kostnader för löner eller kontor. Pengarna går direkt till våra Asiatiska partners, vilka är helt beroende av internationellt stöd. Se Redovisning av inkomster för att läsa om hur pengarna fördelas mellan våra olika projekt.