Darjeeling Animal Shelter

Darjeeling Animal Shelter fick reda på att 20-30 katter reproducerade sig i rask takt i en stad ungefär en timme från centret. Katterna har bott hos en dam i staden men dessvärre har hon inte velat sterilisera dem och antalet katter har ökat konstant. Damen har tyvärr fått cancer och har varit tvungen att vara på sjukhus för behandling. I hennes frånvaro har familjen givit tillåtelse till sterilisering och Darjeeling Animal Shelter var snabbt på plats och steriliserade sex katter och några hundar. De fick kämpa för att fånga in katterna, som inte alls var med på noterna, men personalen klarade sig tack och lov med rivmärken. Darjeeling Animal Shelter kommer att åka tillbaka för att fortsätta arbetet med de många katter som behöver steriliseras i området.

 

indien 30 nov2

Indien 30 nov1